Komunalno stanovanjska družba d. o. o. Ajdovščina

Goriška cesta 23b, 5270 Ajdovščina

telefon: (05) 365 97 00, faks: (05) 366 31 42

e-pošta: info@ksda.si

DAN ODPRTIH VRAT CERO Ajdovščina

 

Komunalno stanovanjska družba d.o.o. Ajdovščina bo v soboto 21.9.2013 na stežaj odprla vrata Centra za ravnanje z odpadki, Dolga Poljana 1i.

 

  • Vsako polno uro, od 8:00 do 13:00, bo organiziran voden ogled zbirnega centra, pralne steze, sortirne linije, multilinijske čistilne naprave, odlagališča ter kompostarne.

 

  • V zbirnem centru bo na ogled tudi e-transformer - vozilo, opremljeno z multimedijsko in svetlobno opremo, ki se v celoti napaja iz lastne solarne elektrarne nameščene na strehi vozila. V notranjosti vozila so v obliki eksplozijskih sestavnic razstavljeni veliki in mali gospodinjski aparati, mobilni telefon, LCD TV in ostala električna in elektronska oprema (OEEO), ki obiskovalce opozarja na okolju in zdravju škodljive snovi in pomembnosti pravilnega ravnanja z OEEO.
 
  • V soboto bo tudi zadnji dan za sodelovanje v nagradni igri E-odpadke ločuj in okolje varuj, ki poteka od 1.9.2013-21.9.2013. Za vsako oddajo električne in elektronske opreme lahko izpolnite kuponček in sodelujete v nagradnem žrebanju za glavno nagrado, hladilnik Gorenje ter nagradne pakete podjetja KSD d.o.o. Ajdovščina in podjetja ZEOS d.o.o. Žrebanje bo v torek 24.9.2013, na sedežu KSD d.o.o. Ajdovščina. Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.ksda.si

 

                                                                                                                       Vljudno vabljeni!

Občina AjdovščinaObčina Vipava