Komunalno stanovanjska družba d. o. o. Ajdovščina

Goriška cesta 23b, 5270 Ajdovščina

telefon: (05) 365 97 00, faks: (05) 366 31 42

e-pošta: info@ksda.si

Izjava o dostopnosti

 

Komunalno stanovanjska družba d.o.o. Ajdovščina se zavezuje omogočati dostopnost svojega spletišča v skladu z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij (Uradni list RS, št. 30/18).

 

Ta izjava o dostopnosti se nanaša na spletno stran Komunalno stanovanjske družbe d.o.o. Ajdovščina, ki je izvajalec obveznih in izbirnih občinskih gospodarskih javnih služb v občini Ajdovščina ter občini Vipava. Poleg omenjenih javnih služb pa izvaja še nekatere druge dejavnosti kot so upravljanje večstanovanjskih stavb v občinah Ajdovščina in Vipava, upravljanje poslovnih prostorov v občinah Ajdovščina in Vipava, upravljanje tržnice in sejmišča v Ajdovščini ter pogrebne storitve.

 

Stopnja skladnosti

Spletna stran Komunalno stanovanjske družbe Ajdovščina je delno skladna z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij.

Preko našega spletnega mesta je dostopno veliko število dokumentov. Za dostop do starejših dokumentov, ki morda še niso v dostopni obliki pa nas kontaktirajte in dokument vam bomo ustrezno pripravili.

 

Nedostopna vsebina

Vsebine, ki niso v skladu z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij:

  • spletna stran vsebuje več starejših video posnetkov, ki nimajo podnapisov ali tekstovnega opisa in ne predstavljajo alternative besedilu

  • vsem grafičnim elementom še niso dodani tekstovni oziroma besedilni opisi

  • kazalo spletne strani je v izdelavi

 

Nekatere možnosti in funkcije spletne strani uporabnikom niso na voljo zaradi nesorazmernega bremena:

  • izbiranje velikosti pisave in izbiranje barvne sheme glede na barvno slepoto obiskovalca spletne strani

  • iskalnik vsebine

 

Priprava izjave o dostopnosti

Ta izjava je bila pripravljena 30.9.2020 na podlagi samoocene.

  

Povratne in kontaktne informacije

Če nam želite sporočiti karkoli v zvezi s prilagoditvijo spletišča osebam s posebnimi potrebami, ali potrebujete določene podatke do katerih preko naše spletne strani še ni mogoče dostopati, nas lahko o tem obvestite na elektronski naslov spletnastran@ksda.si ali po telefonu 05 3659 700. Uradne ure za stranke so vsak delovnik od 8. do 14. ure.

 

Nadzor nad izvajanjem določb Zakona o Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij javnega sektorja

Nadzor nad izvajanjem Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij javnega sektorja izvaja Ministrstvo za javno upravo, Uprava za informacijsko varnost, Inšpekcija za informacijsko družbo, Tržaška cesta 21, 1000 Ljubljana, gp.mju@gov.si

 

Datum objave spletnega mesta

Spletna stran Komunalno stanovanjske družbe Ajdovščina je bila v obstoječi grafični podobi objavljena v novembru 2012.

 

 

 

 

Občina AjdovščinaObčina Vipava